040 - 653 03 03 info@smesolutions.se

HELHETSLÖSNING

helhet

Personlig säljare

Som företagskund hos SME Solutions får du alltid en personlig säljare som ansvarar för kontakten med ditt företag. Istället för att ni skall kontakta oss och tala med flera personer, kontaktar vi er där ni alltid får tala med samma person – en personlig säljare. Genom vår behovsanalys av ert företag får ni alltid en lösning helt efter era behov i kombination med marknadens utbud.

När vi går in i ett nytt samarbete med er som kund är vår ambition alltid en lång och trygg affärsrelation. Hos oss tar vi alltid hand om era avtal så ni kan fokusera på er verksamhet. Med andra ord, vi sköter det vi är bra på och ni kan sköta det ni är bra på. Genom vår gedigna erfarenhet har vi kunskapen som krävs för att hjälpa ert företag – oavsett bransch. Vårt fokus på er som kund gör att vi alltid kan handla efter kvalitet där ni som kund alltid står i centrum.

Samla allting under samma tak

SME Solutions är en helhetsleverantör inom kommunikations, betalnings och elhandelssidan. När vi har ett möte med ert bolag går vi igenom alla era avtal inom ovanstående områden där vår analys kommer mynna ut i en mer effektiv lösning, antingen funktionsmässigt och/eller kostnadsmässigt.

För oss är det viktigt att ni som kund blir nöjda och tar därför inte betalt för vår analys. Genom våra samarbetspartners samlar vi allting under samma tak där våra säljare blir er personliga kontakt. Under avtalstiden håller vi koll på er verksamhet och skulle ni under denna tidsperiod utveckla ert bolag exempelvis nyanställningar, kontaktar ni oss så ordnar vi så att ni får den lösningen som övriga inom bolaget har.

HELHETSLÖSNING

PERSONLIG SÄLJARE | TELEFONILÖSNING | HÅRDVARA  INSTALLATION | UPPFÖLJNING | SERVICE

Skrittgatan 8
213 77 Malmö

040-653 03 03

Få en kostnadsfri analys

Fyll i formuläret nedan så kontaktar en av våra medarbetare dig inom kort.

Vi har mottagit ditt meddelande!