KOMMUNIKATIONSTJÄNSTER

kommunikation2

Kommunikationslösning och operatör

Att välja rätt operatör som passar för alla företagets kontor, jämföra priser för att välja telefonmodell kan uppfattas som en väldigt tidskrävande process. Vi på SME Solutions tar hand om hela projektet och projektleder er som kund från start till mål. Genom vår behovsanalys tar vi fram en handlingsplan för ert företag där vi ordnar med valet av operatör, hårdvara, support och samlar hela ert företag under en och samma växel.

Här får ni som företag en modern telefonväxel som kan skötas per automatik. Ni som företag kan bland annat

  • Koppla internet mellan varandra genom ett enkelt knapptryck

  • Ställa in varje enskild persons status, exempelvis upptagen i möte

  • Ändra öppettider, sjukdom och svarsalternativ, så ni alltid kan vara tillgängliga för era kunder

Den anpassade lösningen

Den anpassade lösningen är helt och hållet kundspecifik. Här lägger vi upp och installerar allt efter ert behov oavsett om behovet är stort eller litet så är det viktigt för oss att ni som kund verkligen får det som passar er bäst.

Det kan vara som så att varje användare har specifika behov då alla på bolaget arbetar olika från dag till dag och kan exempelvis inte alltid vara tillgänglig. Det kan även vara som så att somliga på kontoret behöver endast en datorstyrd plattform medan övriga är i behov av en mobillösning. Då anpassar vi och bygger lösningen så varje anställd i bolaget kan gör det dem är bäst på. Nämligen jobba och göra mest nytta för ert bolag.

Den standardiserade lösningen

Den standardiserade lösningen är en lösning som levereras i ett färdigt paket. Paketet innehåller färdiga funktioner och lösningar där det finns paket anpassat för varje bransch. Ett färdigt paket som passar företag som exempelvis har ett standardiserat arbetssätt och där varje användare inte skiljer sig specifikt åt.

Hur använder ert företag er kommunikation idag? Har ni ett väldigt specifikt arbetssätt eller arbetar alla på bolaget på samma sätt? Vi hjälper till att finna lösningen som lämpar sig bäst för er.

Vet du inte vad som lämpar sig för ert företag?

Ni är inte ensamma

HELHETSLÖSNING

PERSONLIG SÄLJARE | TELEFONILÖSNING | HÅRDVARA  INSTALLATION | UPPFÖLJNING | SERVICE