HEMSIDOR & LOGOTYPER

me-resume-personal-portfolio-template

 

Hur marknadsför sig ert företag på internet? Vad är det första man möts av om man googlar ert företag?

Idag har marknaden gått över till en alltmer sök-optimerad värld där det första intrycket man som kund får av ett bolag oftast sker online på nätet. Därför kan ert företags webbplats synas och bli bättre.SME Solutions bygger webbplatser med utgångspunkt i ert bolags mål med er webbplats. Vi kan skapa nya hemsidor men även förvalta och förändra redan befintligt material, om ni i dagsläget har en hemsida.

Med hjälp av vår projektledare på plats, leder, utvecklar och konkretiserar vi era affärsmål med webbsidan. Vi skräddarsyr en hemsida som blir lättnavigerad, användarvänlig och följer den struktur som era kunder är vana vid att möta i kontakten med ert bolag.

 

För att göra affärer idag krävs en smart strategi, ett gott innehåll samt en välplanerad marknadsföring så ni vet vilket håll ni vill rikta er verksamhet online.

 

Vår projektledare hjälper dig att ta fram den mest effektiva strategin för ert bolag

Hos oss får ni en ny hemsida med funktioner för att möta er målgrupp

 

Responsive design

hemsida2

 

Enkla uppdateringar

enklauppdates

 

Enkla sökvägar

search

 

LOGOTYPER

Har ert företag en logotyp idag?

Saknar ni en logotyp eller önskar ni utveckla er befintliga? Oavsett vad så hjälper SME Solutions er att designa fram en logotyp som passar ert företag och når ut till er målgrupp.

Tillsammans med vår projektledare och designteam tar vi fram en logotyp som kan hjälpa till att stärka ert varumärke online.

 

HELHETSLÖSNING

PERSONLIG SÄLJARE | TELEFONILÖSNING | HÅRDVARA  INSTALLATION | UPPFÖLJNING | SERVICE

Skrittgatan 8
213 77 Malmö

040-653 03 03